سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

اولین گردهمایی انتخاباتی ترامپ در ایالت آیووا

اولین گردهمایی انتخاباتی ترامپ در ایالت آیووا پایگاه خبری نیوزویک از گردهمایی حامیان ترامپ در ایالت آیووا در روز شنبه و سخنرانی وی در این همایش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری نیوزویک گزارش داد، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا قصد دارد روز شنبه در ایالت آیووا یک گردهمایی برگزار کند که انتظار می‌رود شمار زیادی از هواداران وی در این همایش شرکت کنند.

نیوزویک با اعلام این خبر گزارش داد که به نظر می‌رسد با توجه به نظرسنجی‌های مثبت اخیر به سود ترامپ در این ایالت، این همایس اولین استارت ترامپ برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ باشد.

براساس این گزارش، دونالد ترامپ قرار است به همراه «ماریانت میلر-میکز» و «اشلی هینسن» نمایندگان این ایالت در مجلس نمایندگان و همچنین وزیر کشاورزی دولت محلی در این همایش با عنوان «آمریکا را نجات دهید» سخنرانی کند.

سازمان دهندگان این گردهمایی به شبکه ۵ محلی آیووا گفته‌اند که انتظار می‌رود ده‌ها هزار نفر در این مراسم شرکت کنند.

طبق آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته در ایالت آیووا، دونالد ترامپ بیشترین محبوبیت را نسبت به هر زمان دیگری در این ایالت کسب کرده است. ایالتی که هم در انتخابات ۲۰۱۶ و هم در انتخابات ۲۰۲۰ در آن ترامپ به آسانی به پیروزی دست یافت.
از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ که دونالد ترامپ هرگز نتایج آن را به رسمیت نشناخت، وی در موقعیت‌های مختلف از احتمال حضورش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ خبر داده است. با این حال هنوز به صورت رسمی آن را اعلام نکرده است.

افزایش محبوبیت ترامپ در ایالت آیووا در حالیست که میزان محبوبیت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا طی ماه‌های گذشته و به ویژه پس از خروج ارتش آمریکا از افغانستان به شدت کاهش پیدا کرده است.

بر اساس نظرسنجی جدید دانشگاه «کوئینیپیاک» که به تازگی انجام شده، اکثریت رای‌دهندگان آمریکایی از عملکرد «جو بایدن» رئیس‌جمهور خود در این پست رضایت ندارند و او در تلاش است تا حمایت رای‌دهندگان مستقل را برای خود حفظ کند.

این نظرسنجی نشان داد که ۳۸ درصد از شرکت‌کنندگان، عملکرد بایدن در ریاست‌جمهوری آمریکا را تایید می‌کنند، اما ۵۳ درصد آن‌ها با اقدامات وی موافق نیستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار